FILLUAN REGJISTRIMET PËR DEGËN FINANCIER- janë mbyllur

Ju keni mundësinë të regjistroheni dhe të bëheni pjesë e degës “FINANCIER”. Për pak kohë ju specializoheni dhe çertifikoheni si "FINANCIER" i njohur nga shteti shqiptar

foto2 (1)

Ke mbaruar apo jo një universitet? Nuk ka problem, eja merr një profesion...

12308000_443871862487159_5468566639157893288_o

Me anë të pedagogëve më të mirë dhe praktikës efikase, ju do të jeni financier...

DSC_0458

Ju çertifikoheni si "financier" i njohur nga shteti dhe mund t'a ushtroni në çdo institucion privat apo shtetëror...

Dega FINANCIER

“FINANCIERI” është një degë 5 mujore e “Akademisë Profesionale Elita” ku zhvillon mësim një herë në javë. Akademia Elita është arsim profesional. Në mbarim të kësaj dege do të çertifikoheni si “FINANCIER” të njohur nga shteti shqiptar dhe do të jeni aftësuar totalisht për të qënë një financier praktik.

Pas mbarimit të kësaj dege ju mund të ushtroni në vazhdim profesionin e FINANCIERIT në biznese private, shtetërore, në shoqëri me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K), shoqëri aksionare (sh.a) apo të mbani financat e një biznesi tuajin të çfarëdolloj forme juridike.

qkl

Të gjithë degës e Akademisë Profesionale Elita janë të licensuara.

Akademia jonë është e përbërë nga tre departamente kryesore, përkatësisht “Elita e Biznesit” e cila konsiston në përgatitjen e menaxherëve të biznesit, financiereve,etj, departamenti “Elita Politike” ku konsiston në përgatitjen e politikanëve dhe liderave të rinj në politikë si edhe në administraten publike, dhe departamenti i “Elitës Juridike” ku konsiston në përgatitjen e studentëve në fushën e ligjit.

Kjo lloj shkolle është unike në llojin e vetë në Shqipëri.

Në shkollën tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin, individë që kanë mbaruar një Universitet dhe kërkojnë të marrin një profesion tjetër siç është ai i financierit apo edhe individë që kanë mbaruar Fakultetin Ekonomik por duan të zhvillohen e praktikohen më shumë në fushën e financës.

AKADEMIA PROFESIONALE ELITA është cilësuar si arsimi profesional më i mirë në Shqipëri

Statistike

%5B%7B%22label%22%3A%22EFEKTIVITETI%20I%20DEGES%22%2C%22value%22%3A%2299%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22EKSPERRIENCA%20E%20MARRE%22%2C%22value%22%3A%2295%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22SA%20JU%20SHERBEN%20KJO%20DEGE%22%2C%22value%22%3A%2298%22%7D%5D%

DEGA profesionale “FINANCIER”
Kohëzgjatja e degës:  5 muaj.  Leksionet por dhe praktika do zhvillohet të shtunave. Leksionet zhvillohen një herë në javë, ditën e shtunë, në orën 14:00-18:00.

Leksionet zhvillohet tek qendra e konferencave “Tirana International” (15 katëshi), Tiranë. Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, biznese të ndryshme, institucione të tjera, etj.

Tarifa degës “FINANCIER” është 395 euro. Ju nuk keni asnjë kosto shtesë. Pagesën mund t’a realizoni të plotë ose me këste.

Mos e humbisni këtë mundësi, REGJISTROHUNI duke PLOTËSUAR FORMULARIN ONLINE TË REGJISTRIMIT, duke ardhur pranë zyrave tona (Sheraton, Tiranë) ose kontaktoni 0682020260

PROFESIONI QЁ MERRNI

“FINANCIER” i njohur nga shteti shqiptar

Në këtë degë ju do të pajisjeni me dy çertifikata, atë të profesionit "FINANCIER" edhe me çertifikatën e programit "ALPHA"

FORMULARI I REGJISTRIMIT

SHKARKO FORMULARIN I CILI NDODHET MË POSHTË, ME PAS PLOTËSOJENI DHE NA E DËRGONI TEK ADRESA: regjistrim@akademiaelita.com

NXITONI! Afati i fundit i regjistrimeve është data 02 DHJETOR.

Bëhu pjesë e degës “FINANCIER”…

Nxitoni…afati i fundit i regjistrimeve është 30 nentor 2016

Për çdo paqartësi kontaktoni…

Kostalda Visha

Koordinatore
Phone: 068 2020 260

Më shumë info

Ju do të aftësoheni në anën ekonomike mbi mbajtjen e financave  të një kompanie, aftësitë menaxheriale dhe ekonomike tuajat do të rriten, ju do të dini si të hartoni një plan biznesi, si të realizoni një aplikim kredie të suksesshëm, do të aftësoheni të mbani vetë financat e biznesit tuaj, të deklaroni blerjet, shitjet, sigurimet, të plotësoni faturat, flet-shoqërimi, dhe një nga më të rëndësishmet të aftësoheni në programin kompjuterik alpha etj.

Ju do të zhvilloni oratorinë tuaj, do të aftësoheni si të menaxhoni burimet njerëzore brenda kompanisë por dhe të bëheni më social në biznesin tuaj.

Por një nga pikat më të rëndësishme është se çfarë do të mësoni në ciklet e leksioneve, ju do i vini në praktikë ndërmjet praktikës financiare që do të realizohet nga akademia por dhe në bashkëpunim edhe me biznese të ndryshme.

Akademia Profesionale Elita ndërmjet zyrës së karrierës do të ndihmojë studentët dhe do i orientoj si gjatë kohës së shkollës por dhe pas mbarimit të saj. Ne do të realizojmë dhe lidhjen e studentëve me biznese të ndryshme shqiptare e të huaja, ku studentët mund të punësohen në këto kompani.

Në mënyrë të vazhdueshme zyra e karrierës pranë akademisë do t’i ofroj bizneseve per t’i punësuar studentët tanë. Zyra e karrierës do të luaj dhe rolin e zyrës së punës ndërlidhëse.

Akademia në mënyrë të vazhdueshme dhe pas ciklit të studimeve që ju do të realizoni pranë nesh, do të kryej konferenca biznesi ku do të ftoj dhe do të ketë në epiqendër të saj studentët e akademisë, promovimin e tyre, dhënien e mundësisë studentëve dhe ish-studentëve për t’u bërë pjesë e strukturave të ndryshme ekonomike dhe të biznesit, në privat por dhe shtet. Ndërmjet këtyre konferencave por dhe aktiviteteve të tjera të vazhdueshme ne do të vazhdojmë pasurimin e dijeve ekonomike për studentët dhe ish-studentët tanë.

Info përmbledhëse

DEGA profesionale “FINANCIER” që ju po aplikoni;
Kohëzgjtja e degës: Dhjetor 2016 – Prill 2017
Dita e mësimit: Leksionet por dhe praktika do zhvillohet vetëm ditën e shtunë, (1 herë në javë)
Vendi i zhvillimit të mësimit: Qëndra e konferencave të hotel “Tirana International” (15kateshi)
Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, Hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, biznese të ndryshme, institucione të tjera, etj.
Tarifa: Shkolla kushton vetëm 395 Euro në total. Këtë pagesë ju mund t’a beni të gjithën ose me disa këste sipas mundësisë suaj financiare.
Mosha e lejuar për aplikim: 18 vjec – 65 vjeç
-INDIVIDËT QË MBAROJNË KËTË DEGË
ÇERTIFIKOHEN SI “FINANCIER” Me çertifikatë të njohur nga shteti shqiptar

TARIFA

395 E
Pagesën mund t’a kryeni të plotë ose me këste sipas mundësive tuaja. Nuk ka asnjë kosto shtresë.

Lëndët e degës "Financier"

  • FINANCA DHE TAKSIMI
  • PLANIFIKIMI FINANCIAR
  • PRAKTIKË BIZNESI
  • KONCEPTE THEMELORE MARKETINGU DHE ORATORI
  • KONCEPTE THEMELORE TË BURIMEVE NJERËZORE
  • PROGRAMI KOMPJUTERIK ALPHA

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com