1200 x 200

Sezoni i TETË i degës "Elita Politike"

Ju mund të regjistroheni tek "ELITA POLITIKE"

Keni synim të shikoni veten në foltore duke ligjëruar përpara elektoratit? Keni ide dhe plane konkrete për të ndryshuar Shqipërinë? Dëshironi të mësoni se si krijohet e bëhet e suksesshme një parti politike? Doni të testoni veten për të kuptuar nëse i keni apo jo cilësitë e një lideri të vërtetë? Të gjitha këto mund t'i bëni realitet që sot, duke u bërë pjesë e Akademisë e cila përgatit liderët e së ardhmes... regjistrohu tani tek Elita Politike!

Çfarë është?

Elita është formim profesional, i njohur nga shteti shqiptar. Ku çertifikoheni me titullin “Njohës i Politikave”, mund t’a ushtroni ne çdo institucion. (më poshtë keni më shumë info)

Leksionet dhe praktika

Leksioni ose praktika zhvillohet një herë në javë ditën e shtunë në orarin 14:00-18:00, gjatë javës do mund të realizohen pjesën përgatitore të praktikës. Niveli i parë zgjat 3 muaj.

Vendndodhja dhe tarifa

Mësimi zhvillohet tek “Tirana International” (15 katëshi). Zyra e regjistrimit ndodhet tek “Sheraton” Tiranë. E gjithë dega(niveli 1) kushton vetëm 99 euro dhe nuk ka asnjë kosto shtesë.

Karriera juaj politike filloi...

Dëshironi të përgatiteni për të qenë kandidat për këshilltar bashkie? Dëshironi të jeni kandidat për DEPUTET në Republikën e Shqipërisë apo dëshironi të ushtroni në vazhdim profesionin e analistit politik, profesionin e gazetarit politik, profesionin e politikanit, të trajnoni grupe për politikën, të jepni mësim mbi politikën, të përgatiteni për të qenë një lider në politik dhe për t’u bërë pjesë e politikës aktive shqiptare, institucioneve shtetërore, etj, kjo është mundësia juaj...

13528110_494192314109976_5176842967904974852_o

Rreth degës...

DEGA “ELITA POLITIKE”- niveli “Njohës i Politikave” që ju po aplikoni:

Kohëzgjtja e nivelit 1: Tetor – janar 2018 ( 12 javë ).

Dita e mësimit: Leksionet do zhvillohen vetëm ditën e shtunë, (1 herë në javë).

Vendi i zhvillimit të mësimit: Qëndra e konferencave të hotel “Tirana International” (15kateshi-t).

Dita e zhvillimit të praktikës: E shtunë.

Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, Hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, terren, institucione të tjera, etj.

Tarifa: Shkolla ka vetem nje tarife regjistrimi prej 99 euro. Këtë pagesë ju mund t’a beni të gjithën ose me disa këste sipas mundësisë suaj financiare.

Mosha e lejuar për aplikim 18 vjec – 65 vjec.

Nëse përfundoni studimet...

*Ju mund të bëheni pjesë aktive e politikës shqiptare.
*Ju çertifikoheni si “Njohës i politikave”(niveli 1) dhe si “Lider i ri”(niveli 2) me çertifikat të njohur nga shteti shqiptar.
*Krijoni rrjetin e njohjeve tuaja politike.
*Njihni politikanë shqiptar.
*Rrisni shkallët e karrierës politike deri në përgatitjen e cilësive për të marrë përsipër detyra të rëndësishme publike, shteterore si dhe të përgatitjes për të kandiduar për një post zgjedhor….

Pas titullit të marrë tek “Elita Politike”, ju mund të jeni të aftë për: 
*Analist politik.
*Gazetar politik.
*Politikan.
*Të trajnuar grupe për politikën.
*Të dhënë ligjërime mbi politikën.
*Të qenë një lider në politik dhe për t’u bërë pjesë e politikës aktive shqiptare, institucioneve shtetërore, etj.

Info rreth Elita Politike

“Elita Politike” është degë e Akademisë Profesionale Elita.

Shkolla ka dy nivele. NIVELI 1 -“NJOHËS I POLITIKAVE” DHE NIVELI 2 – “LIDER I RI”.

Në mbarim të këtij nivelit të parë ju do të çertifikoheni si “Njohës i Politikave” me çertifikat të njohur nga shteti shqiptar. Pas mbarimit të këtij niveli nëse ju keni dëshirë, mund të vazhdoni dhe nivelin e dytë të kësaj dege ose thjeshtë çertifikoheni dhe e mbyllni aty përgatitjen tuaj profesionale mbi politikën, gjithçka varet në dëshirën dhe pikëpamjet tuaja.

Për secilin nga nivelet ju merrni çertifikatë të veçantë. Nëse ju keni dëshirë që pas nivelit të parë të vazhdoni nivelin e dytë, ju duhet të kaloni provimin dhe më pas regjistroheni në nivelin e dytë.

Lëndët e "Elita Politike"

Niveli i pare

1.Menaxhimi i fushatave Elektorale 2.Koncepte Politike 3.Sistemet Politike 4.Bazat e Komunikimit publik & Debat 5.Informacioni Juridik 6.Sfidat praktike 7.Te ftuarit special

 

Niveli i dytë

1.Teknika ligjerimi dhe konflikte te mediatizuara 2.Komunikimi publik 3.Morali Politik 4.Diplomacia & Ballkani 5.Informacioni Juridik 6.Sfidat praktike 7.Te ftuarit special

cl07

“Elita Politike” ka prioritet të saj përgatitjen dhe nxjerrjen e studentëve tanë në tregun politik por dhe ndjekjen e karrierës së tyre hap pas hapi.

Zyra e karrierës ndjek dhe organizon çështjet e karrierës të studentëve; Ofron këshillim dhe udhëzime në lidhje me orientimin dhe zhvillimin e karrierave profesionale të studentëve; Bashkëpunon ngushtë me departamentet e degëve përkatëse për organizimin dhe vijueshmërinë e praktikave profesionale të studentëve; Mban komunikim me Bordet e politikës dhe shoqërore për të tërhequr mendime sa i takon përputhjes së çertifikatave të ofruara, si dhe për të lehtësuar procesin e praktikave; Është përgjegjëse për organizimin e panaireve tëndryshme; Mban marrëdhënie të vazhdueshme me partite politike ne republikën e Shqipërisë shoqatat, kompani apo organizime të tjera dhe i mbështet ata në funksionimin e tyre.

SUELA KAJO

Koordinatore
Phone: 0682020260

TASHMË KENI MUNDËSI TË APLIKONI

KËTU KENI FORMULARIN E REGJISTRIMIT. DUKE E KLIKUAR AI SHKARKOHET NË KOMPJUTERIN TUAJ, MË PAS PLOTËSOJENI DHE NA E DËRGONI TEK ADRESA: regjistrim@akademiaelita.com

Edhe pak kohë keni në dispozicion, NXITONI!

STAFI

AKADEMIA ka lektorët e saj të brendshëm të cilët janë specialistë të fushave të tyre si financier, avokat, specialist taksash, specialist politikash, gazetarë, persona publik. Gjithashtu përveç lektorëve të brendshëm të pasqyruar më poshtë, pranë akademisë Elita lektojnë personalitete publike, njerëz me vlerë në jetën akademike, politikanë, drejtorë drejtorish, të cilët përbëjnë stafin e jashtëm të Elitës...

VLERËSIME

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com