foto2 (1)

"ELITA JURIDIKE"

Dëshironi të merrni profesionin "Njohës i ligjeve"? Të cilin mund t'a ushtroni në çdo biznes, institucion shtetëror, organizata e përfaqësi të huaja. Profesion i njohur dhe i liçensuar nga shteti shqiptar. Është mundësi e shkëlqyer për këdo që ka mbaruar ose jo një universitet, por do që të marrë njohuri dhe çertifikohet si njohës i ligjeve.

Ju keni mundësinë të REGJISTROHENI dhe të bëheni pjesë e degës “ELITA JURIDIKE”. Për pak kohë ju specializoheni dhe çertifikoheni si "njohës i ligjeve" i njohur nga shteti shqiptar. Mos humbisni kohë, regjistrohuni!

Mos humbisni kohë! Regjistrimet për këtë degë kanë filluar në datën 19 shtator 2017 dhe mbyllen në datën 02 dhjetor 2017.

Dega "Njohës i ligjeve"

“Njohësi i Ligjeve” është një degë 5 mujore e “Akademisë Profesionale Elita” ku zhvillon mësim një herë në javë. Akademia Elita është qëndër formimi profesional. Në mbarim të kësaj dege do të çertifikoheni si “NJOHËS I LIGJEVE” të njohur nga shteti shqiptar.

Ju mund të ushtroni në vazhdim profesionin e NJOHËSIT TË LIGJEVE në biznese private, në institucione shtetërore, në shoqëri me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K), shoqëri aksionare (sh.a) apo të menaxhoni anën juridike të një biznes tuajin të çfarëdolloj forme juridike.

qklTë gjithë degët e Akademisë Profesionale Elita janë të licensuara.

Akademia jonë është e përbërë nga tre departamente kryesore, përkatësisht “Elita e Biznesit” e cila konsiston në përgatitjen e menaxherëve të biznesit, financiereve, etj. Departamenti “Elita Politike” ku konsiston në përgatitjen e politikanëve dhe liderave të rinj në politikë si edhe në administraten publike dhe departamenti i “Elitës Juridike” ku konsiston në përgatitjen e studentëve në fushën e ligjit.

Kjo lloj akademie është unike në llojin e vetë në Shqipëri.

Në akademinë tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin, individë që kanë mbaruar një Universitet/master dhe kërkojnë të marrin një profesion tjetër siç është ai i njohësit të ligjeve apo edhe individë që kanë mbaruar Fakultetin e Drejtësisë por duan të zhvillohen e praktikohen në fushën e ligjit.

DEGA profesionale “Njohës i ligjeve”
Kohëzgjatja e degës:  5 muaj.  Leksionet por dhe praktika do zhvillohet të shtunave. Leksionet zhvillohen një herë në javë, ditën e shtunë.

Leksionet zhvillohet tek qendra e konferencave “Tirana International” (15 katëshi), Tiranë. Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, biznese të ndryshme, institucione të tjera, etj.

Tarifa degës “Njohës i Ligjeve” është 395 euro. Ju nuk keni asnjë kosto shtesë. Pagesën mund t’a realizoni të plotë ose me këste.

Profesioni

“Njohës i ligjeve” i miratuar nga shteti shqiptar

Si të regjistrohesh?

Plotëso formularin e mëposhtëm, ose kontakto në numrin 0682020260 por mund të vini pranë zyrave tek Sheraton, Tiranë

Leksion dhe praktikë

E vetmja shkollë që përveç leksioneve ka në fokus kryesor praktikën.

FORMULARI I REGJISTRIMIT

SHKARKO FORMULARIN I CILI NDODHET MË POSHTË, ME PAS PLOTËSOJENI DHE NA E DËRGONI TEK ADRESA: regjistrim@akademiaelita.com

NXITONI! Afati i fundit i regjistrimeve është data 02 DHJETOR 2017.

Më shumë info;

Ju do të aftësoheni në anën juridike mbi menaxhimin juridik tek një kompanie, mbi kushtetutën e Republikes se Shqipërisë, për hapjen e të gjithë llojeve të kompanive në anën juridike, hapjen e organizatave jo qeveritare, partive politike, etj. Në të njëjtën kohë ju do të aftësoheni për pjesën e aplikimit për liçensa të ndryshme, për kërkesë paditë që mund të paraqisni në gjykatat shqiptare. Një vend të rendesishem do i kushtohet Kodit të Punës edhe hartimit të kontratave, të drejtave të punëdhënësit dhe punëmarrësit, etj.

Në këtë degë do të shqyrtohen përmbledhtazi kodi civil, kodi i procedurave civile, kodi penal, kodi i procedurave penale, kodi i familjes, kodi i procedurave administrative, kodi zgjedhor, etj. Ju do pergatiten dhe informoheni per pjesen ligjore mbi patentat, markat, anën ligjore të koncesioneve, për realizimin e kontratave të qerasë, shitjes dhe perdorimit, etj.

Në të njëjtën kohë, kjo degë do të ketë të rëndësishme pjesën e praktikës ku do t’i kushtohet shumë rëndësi praktikimit të akteve më të rëndësishme ligjore, kazuseve ligjore, debatit ligjor ku do të zhvilloni oratorinë tuaj, por do të zhvilloni edhe fuqinë tuaj bindese në fushën e ligjit.

Në mënyrë të vazhdueshme zyra e karrierës pranë akademisë do t’i ofroj bizneseve per t’i punësuar studentët tanë. Zyra e karrierës do të luaj dhe rolin e zyrës së punës ndërlidhëse. Akademia në mënyrë të vazhdueshme dhe pas ciklit të studimeve që ju do të realizoni pranë nesh, do të kryej konferenca juridike ku do të ftoj dhe do të ketë në epiqendër të saj studentët e akademisë, promovimin e tyre, dhënien e mundësisë studentëve dhe ish-studentëve për t’u bërë pjesë e strukturave të ndryshme te elites juridike, në privat por dhe shtet. Ndërmjet këtyre konferencave por dhe aktiviteteve të tjera të vazhdueshme ne do të vazhdojmë pasurimin e dijeve juridike për studentët dhe ish-studentët tanë.

Pritshmëria

  • Realiteti
  • Arritjet
  • Vlerësimi nga studentë

DEGA profesionale “Njohës i ligjeve” që ju po aplikoni;

Kohëzgjtja e degës: DHJETOR 2017 – PRILL 2018
Dita e mësimit: Leksionet por dhe praktika do zhvillohet vetëm ditën e shtunë, (1 herë në javë)
Vendi i zhvillimit të mësimit: Qëndra e konferencave të hotel “Tirana International” (15kateshi)
Vendi i zhvillimit të praktikës: Terren, Hotel “Tirana International”, në zyrat e administratës së shkollës, biznese të ndryshme, institucione të tjera, etj.
Tarifa: Shkolla kushton vetëm 395 Euro në total. Këtë pagesë ju mund t’a beni të gjithën ose me disa këste sipas mundësisë suaj financiare.
Mosha e lejuar për aplikim: 18 vjec – 65 vjeç
-INDIVIDËT QË MBAROJNË KËTË DEGË
ÇERTIFIKOHEN SI “Njohës i ligjeve” Me çertifikatë të njohur nga shteti shqiptar

Bëhu pjesë e degës “Njohës i Ligjeve”…

NXITONI të REGJISTROHENI, afati i fundit është data 02 dhjetor 2017…

Për t’u rregjistruar shkarkoni formularin e mësipërm,  ose kontaktoni në numrin 0682020260 …

Njohuritë që do të përfitoni nga dega "Njohës i Ligjeve"

1.Kushtetuta  e Shqiperise

2.Aktet per hapjen e shoqerive te ndryshme ekonomike, te ojf-ve, partive politike etj si dhe procedurat qe duhen ndjekur ne hapjen e ketyre subjeteve juridike

3.Aplikimi per licensa

4.Procedurat e koncesioneve

5.Hartimi i Kerkese Padive dhe depozitimi prane gjykatave

6.Kodi zgjedhor, pjesamrrja ne zgjedhje, KQZ-ja, kolegji zgjedhor dhe referendumet

7.Kodi i procedurave administrative

8.Kodi i familjes

9.kodi rrugor

10.Kodi penal dhe kodi i procedurave penale

11.Kodi civil dhe kodi i procedurave civile, kontratat e blerjeve, shitjeve, perdorim etj

12.Procedurat per regjistrimet dhe mbarvajtjen e patentave, markave dhe shpikjeve industiuale, etj.

13.Kontratat e huase, kontratat bankare dhe institucioneve bankare

14.Kodi i punes, kontratat e punes, te drejtat dhe detyrimet

15. Ligji për taksimin

16. Oratoria

17. Konceptet e shërbimit ndaj klientit

18. Menaxhim i burimeve njerëzore

19.Praktik Juridike

Te gjitha tematikat  qe do kapen ne shyrtim do trajnohen ne anen praktike te tyren

Për çdo paqartësi kontaktoni:

SUELA KAJO

Koordinatore
Phone: 0682020260
774249_449666058574406_3433176549666519130_o

STAFI

AKADEMIA ka lektorët e saj të brendshëm të cilët janë specialistë të fushave të tyre si financier, avokat, specialist taksash, specialist politikash, gazetarë, persona publik. Gjithashtu përveç lektorëve të brendshëm të pasqyruar më poshtë, pranë akademisë Elita lektojnë personalitete publike, njerëz me vlerë në jetën akademike, politikanë, drejtorë drejtorish, të cilët përbëjnë stafin e jashtëm të Elitës...

VLERËSIME

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com