FILLUAN REGJISTRIMET PËR DEGËT:

ADMINISTRIM PUBLIK DHE MENAXHIM TURIZMI

Nxitoni! Tashmë është mundësia juaj për karrierë. Afati i fundit i regjistrimeve është DATA 04 SHKURT 2017

cl07

Regjistrohuni në degën "ADMINISTRIM PUBLIK"

Ky program ka për qëllim aftësimin profesional të studentëve ne nivelin e administratorëve publik duke u dhënë njohuri të parimeve të administrimit publik, të politikave publike, si dhe shkathtësi të nevojshme për një udhëheqje të suksesshme dhe moderne të tyre. Studentët e këtij drejtimi do të aftësohen me njohuri teorike dhe praktike të administrimit publik, dhe do të përvetësojnë, po ashtu, shkathtësi praktike të cilat do t’u mundësojnë që njohuritë e përvetësuara t’i zbatojnë në zgjidhjen e problemeve konkrete me të cilat ballafaqohet fusha e administrimit publik.

ADMINISTRIM PUBLIK

Është mundësia juaj për të marr një profesion dhe për karrierë të suksesshme. Në shkollën tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin dhe nuk kanë patur mundësi për një arsim shtesë, individë që kanë mbaruar një Universitet/master/doktoraturë dhe kërkojnë të specializohen në një fushë tjetër apo në profesionin që kanë.

Afati i fundit i regjistrimit - 04 SHKURT 2017

Regjistrohuni në degën "MENAXHIM TURIZMI"

Dega “Menaxhim Turizmi”  ofron formim kryesisht praktik për arritjen e objektivave profesionale në fushën e turizmit, me synimin e pajisjes së studentit me aftësi dhe njohuri të thelluara në kuadrit zbatues në fushën e turizmit, për të garantuar një karrierë të suksesshme profesionale. Pas mbarimit të kësaj dege ju mund të ushtroni në vazhdim profesionin e MENAXHERIT TË TURIZMIT në biznese private, shtetërore, në shoqëri me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K), shoqëri aksionare (sh.a), etj. Mund të menaxhoni hotele, resorte turistike, restorante, lokale, agjenci turistike, etj.

menaxhim turizmi

Është mundësia juaj për të marr një profesion dhe për karrierë të suksesshme. Në shkollën tonë profesionale mund të marrin pjesë të gjithë individët të cilët kanë mbaruar vetëm gjimnazin dhe nuk kanë patur mundësi për një arsim shtesë, individë që kanë mbaruar një Universitet/master/doktoraturë dhe kërkojnë të specializohen në një fushë tjetër apo në profesionin që kanë.

Afati i fundit i regjistrimit - 04 SHKURT 2017

3 copy

AKADEMIA PROFESIONALE ELITA ËSHTË VLERËSUAR SI QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL MË E MIRË NË SHQIPËRI. Lëndët e zgjedhura, efikasiteti maksimal i leksioneve, e ndërthurur me sfida praktike, krijojnë elitarët e rinj në fusha të ndryshme.

Tek ne merrni profesion, praktikoheni e zhvilloheni e më pas zyra e karrierës pranë Akademisë elita, ju orjenton dhe prezanton me tregun e punës
  • Vlerësime nga studentët
  • Vlerësimi nga Ministria
  • Vlerësime nga personalitete

Jeta e përditshme tek akademia

Gazeta ELITA

gazetaNjë ndër prodhimtaritë e akademisë  është gazeta “Elita”. Gazeta është sezonale, në të publikohen aktivitetet, zhvillime dhe opinione nga studentë dhe pedagogë.

Videoklip i realizuar nga studentë e "Elita Politike" sezoni 3

President nderi ETTORE SEQUI

Etore-Sekui-progres-raportiAmbasadori i BE viti 2011-2014 në Shqipëri, Z.Ettore Sequi është president nderi tek Akademia Elita. Ai ka vlerësuar maksimalisht mënyrën e mësimdhënies, praktikat dhe funksionimin e saj.

Akademik nderi TSACH SAAR

akademik nderiAmbasadori i Izraelit në Shqipëri z. Tsach Saar mori titullin “Akademik Nderi” pranë Akademisë Elita. Saar mori këtë titull pë arsye të eksperiencës së shprehur, ideve të reja dhe mbështetje për projektet e studentëve.

Akademik nderi i "Norman" DRITAN BROKA

norman-academyDritan Broka drejtuesi ekzekutiv i Akademisë Elita është vlerësuar me titullin “Akademik Nderi” i akademisë së mirënjohur amerikane “Norman”. Dritan Broka është vlerësuar për realizimin e Akademisë Elita si një sukses të veçantë në Shqipëri.

Biznesmen i ri i suksesshëm, miliarderi DAN BALTER

Dritan Broka dhe Dan BalterZ. Dan Balter është një djal i ri, vetëm 24 vjeç nga Izraeli. Pasuria e tij llogaritet disa milion dollar. Sot ai është pronar i një akademia simotër të Elitës në Izrael. Balter mori Çertifikatë Mirënjohje nga Elita.

KARRIERA!

10338347_567187973398413_5871040405521098043_nZyra e karrierës ndjek dhe organizon çështjet e karrierës të studentëve;  Ofron këshillim dhe udhëzime në lidhje me orientimin dhe zhvillimin e karrierave profesionale të studentëve;

Na kontakto!

sheraton-tirana-hotel-mainMund të na kontaktoni në numrin e telefonit: 0682020260. Mund të vini pranë zyrave tona që ndodhen tek “Sheraton”, sheshi Nënë Tereza, Tiranë

APLIKO PËR BURSË!

“Akademia Profesionale Elita” vendos çdo vit një numër të caktuar bursash për studentët. Bursat që akordohen janë të plota ose të pjesshme. JU LUTEMI TË NA DËRGONI CV-në tuaj tek adresa: bursa@akademiaelita.com. Më pas do ju kontaktojmë.

STATISTIKA

Disa të dhëna rreth AKADEMISË PROFESIONALE ELITA

Degë
Të diplomuar
Studentë
Vlerësime

Profesion

Tek Akademia Elita merrni profesion, të njohur nga shteti shqiptar. Më pas mund t’a ushtroni në çdo subjekt përkatës

Regjistrimi

Për t’u bërë pjesë e degës tuaj që preferoni, ju duhet të regjistroheni me anë të formularit online, ose të vini tek zyrat tona pranë Sheraton.

Tarifa

Tarifat e degëve janë nga më të lirat. Kjo bëhet pë t’i dhënë kujdo mundësinë e një profesioni. Por pjesmarrja është me konkurrim

Studimi

Tek Elita nuk ju duhen vite për të studiuar, apo të humbisni punën. Mësimi është një herë në javë dhe për disa muaj, ju merrni profesionin përkatës

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com